Att man kan bli så slut av så lite

posted in: Inlägg | 0

Så har man gjort bort andra veckan på utredningen och det verkar som jag inte kommer att orka med mer än 4 timmar per dag 4 dagar i veckan som jag gjort dessa två veckor, är alltså där måndag, tisdag, torsdag och fredag samt är ledig onsdag för återhämtning.
Tyvärr så hamnade ju en match på vilodagen så det blev ingen vila då men har dock genomfört alla uppgifter jag blivit ålagd för att dom skall kunna bedöma min arbetsförmåga.
I dag när jag kom dit så började vi med ett samtal för att stämma av lite hur jag tycker det funkat och hur dom tycker det funkat och då sa han som gör utredningen att vi ska nog fortsätta som vi börjat och inte ta bort vilodagen vilket jag tycker funkar bra eftersom jag då kan få en dag där jag kan sova ut och hämta krafter, dessutom sa han att jag såg ännu mer sliten ut idag än igår men så var det ju varmt och skönt ute igår och idag var det kallt och grått vilket gör att min kropp mår sämre.

Var även ner till garaget och tog lite fler bilder på bilen så jag kan visa hur pass fräsch Micran är för dom som funderar på att köpa den, passade även på att ta en bild på nya pärlan.
Så är det någon som har en uppsättning plåtfälgar till en Saab 9-3 -01 så hojta då jag behöver en ny uppsättning fälgar till vinterdäcken som nu sitter på fälgarna. sku167