Meny Stäng

Trött som en gnu

Just för tillfället hatar jag min kropp, den vill bara vara i horisontalläge som det verkar, men vädret spelar ju in en hel del i hur jag mår.
Sov riktigt bra natten som var men trots det så höll jag knappt på orka mig ur sängen men lyckades ändå släpa mig iväg på utredningen, dom funderade på om vi skulle ändra rutinerna eller inte men vi kom fram till att vi fortsätter med 15 minuter arbete och 10 minuter vila som vi kört men trots det blev jag tvungen att gå in i vilorummet och ta en 20 minuters vila liggandes för att orka hålla mig vaken resten av dagen.
Fick börja med att ta extra medicinen direkt jag kom hem då både kroppen och skallen började protestera, blir tidig kväll kan jag lova så man orkar med ”vilodagen” i morgon, är ju match för Umeå IK FF hemma mot Linköpings FC kl. 19.00 så jag har en del att förbereda inför matchen, måste hämta varmkorven och brödet vi beställt samt handdukarna på förmiddan så dom hinner göra allt klart, sen blir det hem och vila så man orkar med matchen också.

Får se om man orkar se landskampen mellan Sverige och Holland ikväll eller om man sover redan då.