Meny Stäng

Det går framåt

Det börjar faktiskt kännas som att det går framåt med mitt lärande av .css och så, har ju gjort en dold installation av wp som jag sitter och jobbar med för att lära mig mer om dels .css men även Woocommerce för att kunna bygga och fixa till webbshoppar i framtiden.
Började idag att testa ändra i css på hemsidan för att se hur det blev men insåg ganska snart att det krävs lite mer utbildning för att vara säker, kan för övrigt tala om att min ena kollega idag mest satt och svor över en sida han håller på att jobba med då kunden vill ha vissa funktioner och grejer som knappt ens går att få till, han har dock börjat få kunden att förstå så nu är det bara att han ska få dom funktioner som ska finnas att fungera också, så man kan lugnt påstå att det kommer att ta tid innan jag kan det riktigt.

Var igår på möte med AF och vi kom fram till att vi ska förlänga arbetsträningen till den 27 april och att jag ska prova att jobba 4 timmar per dag från och med måndag för att se om det fungerar, dom 3 timmar jag jobbar idag funkar riktigt hyfsat så har jag tur kan jag klara 4 timmar per dag 4 dagar per vecka som jag jobbar nu, alternativt att jag kanske får ändra och köra 3 dagar men 5 timmar per dag eller nått sånt, men vi ska börja med att köra samma dagar men en timma extra per dag.

Men nu ska jag försöka få lite annat gjort här hemma innan man gör kväll så man orkar upp i morgon och kan ringa sjukgymnasten och få en tid för att få hjälp med ett intyg samt kanske få någon hjälp med axlarna som bråkar.