Meny Stäng

Början på slutet eller…

Sitter på jobbet nu och har suttit i drygt en timme med hörlurarna på och lyssnat på när berättarrösten talat om hur man gör samtidigt som han visar på filmen.
Kan lova att det börjar kännas i skallen att man matar in mycket ny kunskap, är förvisso långt ifrån att kunna mycket om css men dock så börjar man ju få mer förståelse för hur saker och ting är uppbyggt och vad man kan göra med css.

Dock är jag ju redan inne på sluttampen av min arbetsträning här och får väl se vad vi kommer fram till i morgon på mötet med handläggaren på AF, ska ju arbetsträna här februari ut men vet inte om det blir så eller om jag kanske ska avbryta tidigare eller fortsätta längre, känns vissa dagar som att jag inte kommer någon vart alls och andra dagar funkar det hur bra som helst.

Har dock konstaterat att jag skulle behöva gå en kurs där jag fick lära mig mer handgripligt och kunde ställa frågor då man inte riktigt hängde med, blir en hel del spola fram och tillbaka på filmerna för att ens hänga med i vad han visar på filmen.

Känner även att kroppen inte riktigt vill vara med då bägge axlarna nu har börjat krångla, har ju problem sen tidigare med min vänster axel men nu har även höger axel börjat bråka lite lätt så snart kan man väl inte ligga annat än på rygg längre när man ska sova, om man nu får sova, har ju varit lite av en bristvara sista tiden för mig med sömnen men hoppas det vänder snart.

Men nu ska jag ta en kort paus från datorn och få i mig något drickbart innan man fortsätter inlärandet.