Meny Stäng

Hatar fullmåne

Jag börjar verkligen bli less på både väderväxlingarna och att det dessutom då ska vara fullmåne gör ju inte direkt saken bättre.
Har ju problem att sova pga. värken när vädret håller på och växlar som det gjort, men sen när det varit hyfsat stabilt så har man fått sova hyfsat i alla fall, men natten som var blev både hackad och malen, hade ont i kroppen och var trött som jag vet inte vad igår kväll så jag la mig redan strax efter 22 och vaknade första gången 03.30 och somnade om vid ca 04.45 och vaknade sen 07.30 och somnade vid 08.00 igen, blev sen väckt av telefonen vid 10-tiden men lyckades få sova till ca 12.00 sen.

Kan lova att man inte orkar göra direkt mycket idag utan mest bara sitter och slötittar på tv och surfar lite på nätet, hade funderat igår på att åka ut idag men känner att orken inte finns där alls, får ta och försöka vila idag så man orkar ut i morgon istället, måste handla lite samt fixa en grej som jag glömde göra igår då jag var och hjälpte en ställa in tv:n, han hade lyckats tappa alla kanaler utom svt 1 och en kanal till, fick till kanalerna men missade att se till att dom låg på rätt kanalplats på fjärren så ska försöka få till det i morgon istället.

Men nu blir det att se V75 för en gångs skull, måste ju se när man väl har spelat för en gångs skull.