Meny Stäng

Äntligen händer det saker.

Jag har ju nu hela hösten och vintern varit och arbetstränat utan att arbeta alltså bara varit där på dagarna och knappt gjort något förutom att surra med övriga samt dricka kaffe.

Men på måndag den 31 januari får jag äntligen flytta till kontoret på Samhall istället för att vara på tvätteriet då det inte finns några administrativa uppgifter där just, vilket är det jag ska jobba med.

Dessutom är Minicrossern beställd så borde få den inom ett par veckor då det snart är 2 veckor sen den beställdes vilket kommer att bli ett rejält lyft för mig då axlarna och händerna börjar ta stryk av att rulla och man knappt kommer sig ut med rullstolen på vintern.

Fick även bråka på Försäkringskassan igår, dom hade dragit ner min ersättning på miniminivå eftersom jag enligt dom blivit avstängd av Arbetsförmedlingen i 45 dagar vilket var helt fel då det blivit missförstånd och jag alltså inte hade gjort fel utan handläggaren jag hade skrev galet i beslutet, är ju svårt att söka jobb om man inte vet hur mycket man klarar av att jobba, alltså ska jag inte söka jobb utan arbetsträna istället så nu väntar jag bara på att dom ska justera ersättningen så jag får ut mellanskillnaden mellan 167 och 470 per dag i 60 dagar, blir ju lite dom får betala ut i efterskott.

Men nu ska jag ta och lägga mig en stund och sova trotts att klockan bara är 14.00 då jag håller på somna sittandes.