Meny Stäng

Trött som få men vädret ställer ju till det.

Nu var det ju ett tag sen man skrev nått här igen, men dels har jag inte haft så mycket ork att skriva och dels inte hänt så mycket heller.

Har ju arbetsträningen och har ju äntligen börjat få göra saker på dagarna, så nu känns det meningsfullt att åka iväg på dagarna.

Dels så har jag ju arbetsuppgifter som gör att jag får sitta vid datorn men även att jag kan få rycka in och vika putsdukar och såna grejer och det har då funkat bra hitintills och då har jag ju jobbat 2 timmar per dag måndag till onsdag och denna vecka har jag provat att jobba 3 timmar per dag och då börjat 1 timme tidigare på dagarna, tidigare jobbade jag 10-12 och nu jobbar jag 9-12 och trots att jag sovit dåligt har jag ändå orkat jobba även om jag igår fick gå och sova en dryg timme på eftermiddan och sen la mig tidigt så fick jag ju sova rätt bra trots att jag vaknade några gånger.

Ska strax åka iväg och handla och sen blir det att ta det lugnt i kväll, är ju ingen arbetsträning i morgon men väl andra åtaganden man har i morgon eftermiddag så bör vila innan man ger sig iväg dit.