Meny Stäng

Lugnt och stilla

Så har julen firats igen och ännu ett år i min ensamhet efter att mamma gått bort 2020 så alltså andra året man firar i sin ensamhet, men dels vill jag inte tränga mig på andra och dels så har ingen bjudit in en heller.

Dessutom så har man inte orken att fara runt och fira jul och heller inget transportmedel utan är ju hänvisad till buss och färdtjänst som läget är nu, hoppas ju jag blir beviljad Minicrosser eller Permobil så man kan ta sig fram utan att måsta ta ihjäl sig och få ont i axlar, armbågar och händer vilket gör att jag inte orkar mig ut lika mycket som jag skulle vilja.

Hur som så är det arbetsträning måndag till onsdag kommande vecka så då är det åter till verkligheten igen.
Men nu ska jag återgå till att se fotbollen, ser Norwich City – Arsenal och står 0-2 efter första halvlek så förhoppningsvis blir det seger.