Meny Stäng

Virrigare än vanligt

Nu börjar ju äntligen sommaren infinna sig men det hjälper ju tydligen inte minnet att funka som det ska.

Var ju och jobbade som vanligt igår och plockade fram grejer som dom skall ha på ”Talangskolan” till veckan för att ha klart allt och ha alla grejer på plats när det drar igång på söndag, fick till och med beröm att jag kom på grejer dom totalt missat själva men som är ganska bra att ha.

Sen så åkte jag och hämtade varor till talangskolan och stuvade in i förrådet och sen var ju dagen nästan till ända, åkte därefter till Maxi och handlade samt hämtade ut mediciner så jag inte blir utan i helgen, sen packade jag in allt i bilen förutom apotekspåsen och åkte hem, upptäckte ju direkt att jag glömt den i vagnen på Maxi, bara att åka tillbaka och hoppas någon vänlig själ lämnat in den men direkt jag kom dit så körde jag dit jag ställt vagnen och till min stora glädje så stod påsen kvar i vagnen precis där jag lämnat den, snacka om tur, bara att hoppas det går lika bra på lotto och måltipset i helgen då men min vana trogen så lär det inte bli många ören på dom spelen.

Men nu skall jag ta och fixa mej lite kaffe och sätta mig i lugn och ro och ta det lugnt på altanen, är bara 21,1 grader varmt i skuggan där just nu.