Meny Stäng

Va sa du??

Den här dagen började som skit, vaknade vid 11 av att telefonen ringde så alltså försov man sig igen, sen hörde jag knappt nått alls så då kollar man ju att inte ljudet var nerskruvat,  men nejdå, den var ju givetvis på maxvolym, slutsats något annat är fel.

Upptäckte att jag fått en stor vaxpropp i örat som jag inte fick ut själv så det blev till att åka på vårdcentralen och spola ut den, var nästan så hon gav upp då den var så pass hård att hon knappt fick något att lossna på den, men efter ett antal spolningar med vatten och med hjälp av en krok av nått slag så fick hon ut den till slut. Kan lova att det är kul att höra igen.

Så när man väl kom sig på jobbet så blev det att ta en snabbkaffe innan man fick ge sig iväg ut och åka och hämta igen 2 av juniorspelarna som jobbat på Skogs Nolia i Hörnefors så dom fick komma sig hem.

Nu sitter jag och börjar fundera på att fixa mig lite mat så man hinner käka middag innan man skall jobba på matchen ikväll mellan Umeå IK FF 2 och Spölands Vännäs IF kl. 19.00 på Gammliavallen i Div 2 Norra Norrland.

Blir att sitta som speaker som vanligt på den matchen och sen när man kommer hem blir det att försöka hålla sig vaken och se matchen mellan Sverige och USA i VM i Kanada som börjar kl 02.00 inatt, får ju se om man kanske lägger sig och sover en stund före och ställer väckaren.