Meny Stäng

Vart tog våren vägen?

Trodde våren var på väg nu med tanke på att tempen börjar ligga på plus hela dagarna men inte då, nu vräker det ner snö så nånting, var tvungen att fota genom fönstret igen för att visa hur mycket det snöar nu.

I övrigt så börjar det faktiskt kännas lite bättre i höften så träningen verkar ge resultat, dock så har jag ju fortfarande ont mest över allt men det är ju som vanligt då det gäller mig.

Har det ganska lugnt på kansliet nu med mestadels administrativa uppgifter så som att leta reda på kontaktuppgifter på folk som skickat in pengar för medlemsavgift och årskort men missat att skriva adress så vi vet vem vi ska skicka ut medlems och årskort till, dessutom har jag ju hemsidan jag jobbar med samt att jag jagar loggor och så till hemsidan samt även till LED-skärmarna så vi har rätt budskap där från Umeå IK FF:s samarbetspartners.

Däremot så får jag förmodligen vänta på att få igen rullstolen då dom skall försöka ordna så jag får fjärrkontrollen till den så jag kan ändra hur mycket den skall hjälpa till vilket ju är bra då man ska rulla uppför backar och så, dessutom ska dom fixa så jag ska kunna använda dom vanliga hjulen till den då det inte fungerade tidigare men är tänkt att det ska fungera att byta mellan dom vanliga och e-motion-hjulen.

Men nu ska jag försöka få något vettigt gjort igen ett tag.