Meny Stäng

Bevis på inköpt träningsmatta

Så har jag då äntligen gjort slag i saken och införskaffat en träningsmatta så man slipper ligga på sängen och göra övningarna sjukgymnasterna ger mig för att stärka upp bäcken och höfter och rygg.

Kan lova att det känns i ljumskarna när man kört ett pass för som jag skrev i föregående inlägg här så har jag träningsvärk i musklerna men nu har jag ingen ursäkt till att inte göra övningarna då jag får för ont i kroppen av att ligga direkt på golvet vilket jag ju slipper göra numera.

Så nu kommer det att bli desto mer övningar gjorda både på mattan och med gummibandet för att stärka upp runt bäckenet, dock skall jag inte köra andra övningar än dom jag fick igår i 2 veckor för att se att det hjälper och inte stjälper så att vi kan vara säkra på att det var dom musklerna som det var knas på.

Men när det väl är kollat så skall jag börja göra fler övningar för att stärka upp kroppen mer.