Meny Stäng

Slut som jag vet inte vad

Nu har man inte skrivit här på ett tag igen, men så har man haft fullt upp.
Har haft styrelsemöte med EDS Västerbotten måndag, kurs med RTP Umeå på tisdag förmiddag samt städ på eftermiddagen, onsdagen var jag och lämnade blodprov och sen ner på stan och klippte mig, på torsdagen var jag först och käkade lunch på Hotell Björken med ett gäng Sällsynta vänner innan vi på eftermiddagen stod och informerade om just sällsynta diagnoser i allmänhet men för min del EDS i synnerhet.
Blev även intervjuad och fotad av VK och reportaget publicerades i lördagens VK samt på vk.se på kvällen som Plus artikel.
Har mejlat och ställt frågan om jag kan få artikeln som pdf så man kan spara den och eventuellt dela här på hemsidan.

Fredagen tillbringade jag mestadels halvslumrande då jag inte fick sova för värken natten mellan torsdag och fredag, natten mot lördagen fick jag sova riktigt bra men var ändå trött som jag vet inte vad men idag tog man sig iväg och kollade på UIK mot Team TG FF och körde som vanligt live rapportering via appen Min Fotboll men i morgon måndag har jag ”bara” byta plåster på schemat men på tisdag ska jag på Andningsenheten och prova ut en helmask istället för näsmasken jag har idag då jag blir torr i munnen när jag sover.

Här är lite bilder från i torsdags.

Men nu ska jag ägna mig åt stavhopps finalen på tv innan man går och sover.