Meny Stäng

Slö slapp och trött

Så är det äntligen helg igen, var ju förvisso ledig från utredningsplatsen men passade på att åka en sväng på IKEA och sen förbi på kansliet och surra lite.
Blev faktiskt lite inhandlat på IKEA förutom fika som bestod av en kaffe och en morotskaka, köpte 3 nya så kallade matlådor så man rymmer lite mindre i men fullt tillräckligt för en portion, dessutom köpte jag mig en ny sopkorg med lock till rummet då min gamla höll på börja spricka men så har den ju hängt med i drygt 15 år.

Blev en rejäl sovmorgon i dag, ställde ingen väckare då jag ändå inte hade någon tid att passa idag, blev att jag sov till strax före 12 men så såg jag ju bägge Star Wars- filmerna igår på 3:an, sitter nu och ser nästa del som pågår nu, kanske att man även orkar spela lite SWTOR sen.
Men i övrigt blir det bara att ta det lugnt och samla krafter så man orkar med kommande vecka.