Meny Stäng

Sista veckan

Så har man varit slö med att skriva här igen.
Kan ju upplysa om att jag dels haft allt fokus på utredningsplatsen samt att jag inte haft så mycket ork utöver det.
Men nu är jag ju inne på sista utredningsveckan och har ju inte varit borta en enda dag utöver återhämtningsdagarna vilket ses som positivt, däremot så har dom upptäckt att vädret spelar stor roll i mitt mående samt att jag inte orkar hålla koncentrationen uppe hela dagen trots vilopauser.
Var ju match för UIK FF igår och det blev ju en riktigt rolig match trots att Örebro var starkare och hade fler avslut och det mesta av spelet, dock så blev det ju 1-1 vilket innebar att UIK tog poäng igen vilket inte hänt på länge.
Något som var mindre kul var att datorn jag använder under matcherna för att köra Livescoren på inte ville fungera, blev ju lite panik då jag inte heller fick tag på supporten direkt, dock så löste det sig med hjälp av att jag hade min egen dator med mig så jag kunde koppla upp den mot en dator i Stockholm som jag fick fjärrstyra för att få in laguppställningar och föra statistiken med.
blir att åka förbi kansliet och packa ner datorn och skicka ner den till Stockholm så dom får titta på den och se om dom kan fixa den eller om jag får upp en ny dator så jag kan köra Livescoren eller om jag får köra vidare med fjärrstyrning vilket ju funkar men dock krånglar till det lite då allt blir mindre på skärmen samt att jag måste spara ner utskrifterna på den datorn och sen föra över dom till min dator och skriva ut dom så det tar nästan dubbla tiden att göra allt på det viset.
Men ikväll blir det en tidig kväll så man kommer sig upp i tid i morgon så man hinner åka och fixa med datorn innan man åker på utredningsplatsen.