Meny Stäng

Så kom magen igång igen

Börjar vara rätt less på min mage nu, spelar ingen roll snart vad jag äter så vrider det om och jag får rusa på toan.
Men tyvärr så är det ju så när man har IBS att magen kan sköta sig länge, sen äter man nått som man inte brukar och då spelar det ingen roll om det är en tugga eller en stor portion så far magen.

Tyvärr vågar man ju knappt äta när den är så här men måste ju försöka få i sig lite mat i alla fall även om klockan är över 21.00 på kvällen.
Är ju dock inte så ofta man äter den tiden men blir nog en tallrik Soygurt och muslii då det mättar men är hyfsat snällt mot magen.

Har i alla fall lyckats uträtta en del ärenden idag, dels varit och lämnat igen grejer på Biltema som inte passade sen köpt ut en verktygssats åt en kompis sen på skroten och överlåta en buss/lastbil som mamma stod som ägare på till skroten så dom får hämta den sen  förbi kompisen med verktygssatsen innan man åkte och handlade och sen hem igen.

Känner att det räcker för idag, blir mer i morgon då jag ska på AVION och dels hämta nya glasögon då dom jag skaffade inte riktigt funkar som dom ska utan dom åker ner och sitter knas så jag inte ser bra i dom så blev att utnyttja garantin och byta sen blir det även IKEA och köpa en sittkudde/dyna att ha på kontorsstolen då jag får ont i både ändan och ryggen av att sitta i den.

Men nu blir det äta sen sängen och upp i morgon och se fotbollen 10.30 Sverige-USA i OS.