Meny Stäng

Dags för en uppdatering igen…

Nu var det länge sedan man skrev nått här igen.
Vet att jag borde skriva oftare, speciellt om jag vill att folk ska läsa mina inlägg på hemsidan.

Hur som helst så ska jag försöka beskriva lite om orsaken till att jag inte skrivit så mycket här.
Dels har mitt mående inte varit på topp då jag dels blev dålig av vaccinet, okej bara en dag med spya men tog drygt en vecka att återhämta sig från det, sen när vädret höll på och växlade så blev man ju sämre av det, är väldigt väderkänslig så mår skit när vädret växlar som det gjorde.

Sen så har inte kroppen varit riktigt snäll heller då båda axlarna börjat bråka och nu på slutet även mina händer så att sitta och skriva det här tar tid då jag måste vila fingrarna mellan varven, skriver ett stycke sen vila sen skriva ett igen.

Jag har faktiskt lyckats plantera potatis i en säck och hör och häpna det växer trots mina icke gröna fingrar.
Men har dock fått lära mig lite om hur man ska göra för att det ska bli bra för nu gjorde jag fel den här gången, hällde i all jord på en gång istället för att spara hälften för att fylla på med när det växer, men det får man göra bättre nästa år istället nu när man vet hur man ska göra.

Jag bifogar en bild på hur det ser ut idag i min potatisodling.

Men nu ska jag försöka få mig lite lunch, känns som det börjar behövas faktiskt.