Meny Stäng

Nytt utseende igen

Slö som vanligt

Nu har jag ju varit sådär dålig på att skriva nått här igen, vill ju helst skriva något varje dag men är tyvärr inte varje dag man orkar skriva något.
Hur som så har jag ju varit som vanligt på arbetsträningen och börjat leka mer med css, har lagt in lite egen css på denna sida för att få allt att se ut som jag vill.

Bytt utseende

Har ju även bytt tema helt samt färger och är faktiskt ganska nöjd med utseendet nu, har ju tagit ett tema som jag kan ha ett bildspel på framsidan på samt att jag fått till ett zebramönster, har även gjort en ny logga och en så kallad ”favikon”, alltså den lilla ikonen som syns på fönstret i webbläsaren där även sidans namn står.

Jag har ju haft kommentarer avstängda på sidan men kommer att slå på dom på inläggssidan igen, kan även komma att lägga in nån typ annons eller banner med något budskap men dock blir det väldigt lite, ogillar ju själv att se en massa reklam på sidorna jag besöker men känner att jag nog måste börja visa lite reklam på min sida, dock kommer jag inte att visa en massa reklam för spelsajter och skräp utan det blir i så fall reklam för tillägg i wordpress och tillverkare av teman och eventuellt att jag kan lägga in någon blänkare om EDS-förbundet på sidan förutom att dom finns på sidan med länkar redan.

 

Konstig vecka

Har haft en konstig vecka hitintills, sovit som en kratta men ändå orkat med jobbandet trots att man knappt fick sova natten mellan måndag och tisdag, kan lova att jag hade tänkt ta igen det under natten mellan tisdag och onsdag men det sket sig även det så istället för att få sova igen lite så fick jag ännu mindre sömn så gårdagen blev nästan inställd för mig, blev knappt att sitta vid datorn utan satt mest bara och slötittade på tv.n.

Hjälpmedel

Natten som var fick jag i alla fall sova hyfsat igen men känner ändå att man sovit lite väl lite och skulle behöva sova mer, men det får jag försöka ta igen genom att lägga mig tidigare ikväll, ska vara på Hjälpmedelscentralen på Mariehem i morgon kl. 10.15 och prova om ”FreeWheel” är något för mig samt att jag sa kolla med dom om nya slitbanor på länkhjulen, har ju lyckats kränga av ett från ena länkhjulet 2 gånger p.g.a. marken i denna stan inte är jämn ens där dom lagt asfalt och betongplattor utan det sticker upp hörn och kanter som man kör in i om man inte ser sig för, tyvärr måste man ju hålla blicken uppåt så man ser folk som inte bryr sig om att man kommer rullande utan bara går och cyklar rakt på en, har varit på väg att bli påkörd två gånger av cyklister och blivit påsprungen en gång av gående.

 

Men nu ska jag försöka återgå till att lära mig mer om css och ändra på utseendet på min testbutik som jag sitter och leker med på jobbet.