Meny Stäng

Ny vecka nya insatser.

Så var det ny vecka igen, den började då rätt bra men blev väl en sådär fortsättning på dagen då det slog om från soligt och varmt till kallt, grått och blåsigt.

Som tur var så gick det fort att ta ner reklamen då jag fick lite hjälp att göra det så jag slapp regnet som kom när jag var hemma.

Blir skönt att slippa fixa med den på ett tag nu då det är 2 bortamatcher kvar innan VM-uppehållet där Umeå IK FF fick med en spelare i form av Jenny Hjohlman.

Kommer att bli en hel del administrativt jobb för mig ett tag nu då vi har en lagsida som skall fyllas med medlemmar i Talangskolan som är i sommar, jag kommer att lägga in dom som är anmälda så att vi kan börja använda sidan för att få ut informationen till alla samtidigt.

Gjorde en del administrativt idag med då jag dels uppdaterade statistiken på spelarna på hemsidan och dessutom gjorde en affisch om Umeå IK FF och Bostadens Drop-in fotboll för tjejer som drar igång på fredag på Ersängsskolans konstgräsplan.

Just nu sitter jag och ser ishockeyn mellan Sverige och Frankrike och var på väg att stänga av eller byta kanal för mer ointresserade av matchen än vad svenskarna var går knappt att vara, var ju som att se knattehockey där alla ska ha pucken samtidigt.

Men nu blir det snart sängen så man kanske orkar med morgondagen, skall ut och affischera lite i morgon om Drop-in fotbollen på skolor.