Meny Stäng

Kanske lite lugnare nu.

Blev en riktigt bra vecka trots att det blev ytterligare en förlust, men betänker man vilket motstånd dom hade så är ingen orolig för framtiden för klubben.

För att backa bandet lite så har jag ju fått kämpa på med LED skärmarna hela veckan för att få dom dels att fungera och dels att få in rätt reklam på dom vilket inte varit det lättaste då en del som skall göra reklamen inte verkar förstå att skärmarna styr vilket mått du kan ha på bilderna samt filmerna som skall visas på dom.

Fick sitta ca 4 timmar igår och mejla och testa och göra om allt från början bara för att vara säker på att det skulle fungera på matchen.

Givetvis så började ju skärmarna leva sitt eget liv 2 timmar innan match men efter att min kollega som sköter dom samt musiken på matcherna kommit så fick vi igång alla utom den sista skärmen så reklamen syntes i alla fall.

Men nu har vi ju uppehåll vad gäller hemmamatcher för representationslaget ända till den 15 juli så man kan ta det lite lugnare eftersom det bara är våra juniorlag som spelar matcher och det inte är samma pådrag på dom matcherna.

Men jag kan lova att det känns i kroppen att man varit igång länge för dels kom jag ju hem rätt sent igår kväll och somnade ännu senare och sov ända till 13.30 idag så nog behöver kroppen lite vila snart.