Meny Stäng

Nått måste vara fel

Blev en konstig dag för mej igår, först jobbade jag ju som vanligt och när jag sen kom hem så började jag direkt med att köra igång en maskin tvätt och en maskin disk, sen började jag städa på toaletten och rengjorde tvättställ och det då det började bli dåligt genomsläpp i avloppet sen fixade jag middag och efter det tog jag en tur med dammsugaren i både rummet och hallen och toaletten och hade för en gångs skull inte ont nån stans efteråt.

Men idag har det varit lite sämre, började med en mage som bråkade på morgonen och sen har jag haft en del värk i axlar och rygg idag trots att man mest bara suttit vid datorn men nu ska jag göra mig klar att åka hem då jag började senare än vanligt idag så jobbar jag lite längre plus att det blev lite jobb med hemsidan på eftermiddan, Umeå IK FF gjorde klart med sitt första nyförvärv idag så det skulle ju givetvis ut på hemsidan också.

Men nu är det hemgång och fixa så man får nå mat i magen och sen ta det lugnt ikväll så man får hämta lite krafter igen.