Meny Stäng

Trött och slut

Varför skall man vara trött och slut fast man knappt ens gjort något alls?

Känner faktiskt för att gå och sova redan nu och då är klockan knappt 18.30 men min skalle vill sova redan nu, måste vara vädret som ställer till det så kroppen vill vila mer och mer för sova har jag fått göra i helgen även om kvällarna blivit sena så har jag ändå fått sova rätt bra.

Har ju som tur är inte så mycket värk för tillfället men det börjar ju kännas att man har problem med axlarna mer och mer nu så nu kommer jag att helt undvika att lyfta tungt och bära längre sträckor om jag inte är i sånt läge att jag är tvingad att göra det för att jag inte har vare sig något att dra det med eller att lasta in det i.

Men ikväll blir det tidigt i säng så kanske att man vaknar i morgon och mår bra i kroppen.