Meny Stäng

Konstig kropp man har

Måste börja detta inlägg med att ställa frågan hur man kan få ont i en muskel som man knappt använt? Var på möte med AF och stället som jag ska vara på och göra min utredning av arbetsförmågan för att se om jag verkligen ska och kan jobba med något samt i så fall vad jag skall jobba med samt hur många timmar i veckan.

Tog rullstolen och bussen så jag skulle slippa gå och slippa betala parkering, det enda jag gick var när jag var på plats och vi gick runt i lokalen och tittade samt att jag gick ca 10 meter när jag tog en kaffe på stan innan mötet samt i och ur bussen så inte gick man många steg, men lika förbenat så hade jag ont i lårmuskeln på vänster benet så jag knappt kunde sitta på stolen vid datorn igår och knappt kunde somna igår kväll på grund av att det gjorde så pass ont i låret.

Känns som om man har världens blåmärke där men det syns inte en skråma alls och fanns inget jag slog i benet i så hur det uppstått vet jag inte alls men det börjar dock kännas bättre idag men kroppen i övrigt känns inte lika bra utan det känns som att värken kommer så man måste ta extra mediciner trots att man bara varit ut till brevlådan idag och i övrigt mestadels bara suttit och slötittat på OS på tv:n.

Hoppas dock att man mår bättre i morgon så man orkar åka och hjälpa en med datorn som jag lovat, ska även få en del hårddiskar samt minnen han hade liggandes som kan komma till användning när man försöker få ihop en serverdator eller så.

Men nu ska jag fortsätta uppdatera en dator jag har ståendes i sovrummet som jag kör Windows 10 på fast det är den så kallade ”Insider” versionen på den och inte den som är för allmänheten utan snarare för att folk ska kunna testa och hitta buggar samt vilka så kallade appar som inte längre funkar samt vilka man vill ha fungerande.