Meny Stäng

Full rulle i helgen

Har faktiskt fått må riktigt bra både igår och idag trots vädret som växlat, var bara hemma igår och gjorde lite och inget men idag var jag först iväg och hälsade på mamma så hon kunde ta mått på rullstolen samt att vi kollade vilket material jag ville ha på rullstolsväskan hon ska sy åt mig, blir en väska som man har under sitsen istället för att ha en väska hängandes på ryggstödet.

Efter det åkte jag och hälsade på mina kusiner som har loppis hemma hos mamma och pappa i Kallhögen utanför Vännäs innan man åkte tillbaka till stan och for och handlade på Coop Forum och sen hem och käkade middag. I morgon blir det att jobba på fotbollen på Umeå Energi Arena då det är Svenska spels F19 serie match för UIK FF:s juniorlag hemma mot KIF Örebro DFF redan kl. 12.00 så jag skall vara på plats redan vid 10.30 för att förbereda lite inför matchen. Så det är en rätt tidig kväll som gäller i kväll med så man orkar med morgondagen.