Meny Stäng

Godkänd ett år till

Vilket skitväder det är ute nu, börjar ju nästan bli påmind om hur vädret var när vi bodde i Hörnefors och det stormade och spöregnade på julafton.
Hur som så började dagen med en mage i olag vilket innebar 4 vändor på toa innan den gav med sig, var ett tag så pass att jag var på väg att ringa en kompis för att få honom att åka och besikta bilen då jag hade tid idag 13.30 men jag fick magen att ge sig och kom mig iväg i tid och väl inne så gick besiktningen snabbt som bara den, var tur man inte tog sig en kaffe utan hängde med och kollade vad som kunde vara problemen, fick veta att oljefiltret började se lite rostigt ut men det var inget han anmärkte på mer än att turbon kan ge upp på Saab om oljan är för dålig tydligen.
I övrigt fick jag beröm för att den var så pass fin som den var med tanke på att den i alla fall är 15 år gammal och normalt borde ha mycket rost.
Det enda jag fick på papperet var att det var bra att veta att färdbromsen bägge sidor bak var rostangrepp/anliggande men inget annat alls, funderar faktiskt på om man lyckades distrahera honom tillräckligt men han tyckte till och med att det kändes som att köra en nyare bil så nu är det bara att gasa ett år till, för bromsa vet jag inte om jag törs 😉

Men nu ska jag i alla fall försöka göra något annat en stund innan man släcker lyset för idag.