Meny Stäng

Äntligen fått sova bra

Som ni kanske märkt har jag ju varit slö med att skriva inlägg igen, men jag har dels mått skit i kroppen och dels varit trött men inte kunnat sova pga kramperna i ryggmusklerna.
Men inatt fick jag äntligen sova riktigt bra, men så hade jag dels tagit maxdos tradolan samt att jag även gjort lite fysiskt tungt jobb igår före medicineringen.
Var och hjälpte en kompis att hämta en bokhylla hon köpt på blocket och fick ju trots bärhjälp som följde med hugga i då det dels var rejält tunga hyllor och dels en brant trapp upp till henne så man fick sig ju ett rejält träningspass vilket innebär att man idag har träningsvärk i hela kroppen, dessutom så regnade det ju rejält igår då vi gjorde detta och när vi sen åkte och lämnade släpet så började det snöa så man såg ju knappt vägen.
Men hur som åkte jag hem och fixade lite innan jag och kompisen drog iväg på ICA Kvantum på Mariehem och storhandlade, är skönt att ha någon som drar vagnen så jag kan använda rullstolen och slipper få mer värk i kroppen än jag redan har, tyvärr var det ju rejält blött och slaskigt ute så handskarna blev ju hyfsat blöta när man rullade i slasket men nu har man i alla fall mat hemma så man klarar sig ett tag, dock var det lite jag måste komplettera sen då dom inte hade det hemma eftersom dom öppnade i onsdags och det var fullt med folk som handlade så kan man ju inte vänta sig att allt ska finnas kvar i hyllorna eftersom dom inte alltid hinner fylla på varorna.

Men idag blir det bara en lugn och stilla dag hemma framför tv:n och kanske lite vid datorn med 😉