Meny Stäng

Full rulle nu

Har varit en lugn helg men nu blir det fullt upp i veckan igen.
Var först ner på stan igår förmiddag och fixade foto till ansökan om Parkeringstillstånd för rörelsehindrade, sen en sväng förbi på UIK:s kansli och käkade lunch där.
Efter det blev det iväg på jobbet och fortsätta med byggandet av en webbshop och lära mig mer om hur man bygger upp den samt ställer in så moms och sånt blir rätt.
När man sen slutade var det snabbt tillbaka på UIK:s kansli och möte med Funktionärskommiten innan man fick åka hem och käka middag.

Sen igår kväll när man väl kom hem och fick slappna av så kom ju värken som på beställning, gick ju från +4 till -7 på ett par timmar så blev ju extra tradolan för att ens kunna ligga,
fick kliva upp 2 gånger mellan 22.30 och 02.30 innan jag äntligen kunde somna då.
Vaknade sen 10 minuter före väckaren och mådde rätt hyfsat ändå men nu känner jag av tröttheten rejält, blir tidigare kväll ikväll.
Ska på Lassa i morgon och göra del 2 i undersökningen då det blir ultraljud på halskärlen samt spirometri alltså lungfunktionsprov.

Så det blir ingen sovmorgon i morgon inte så därför blir det tidig kväll istället så man får några timmar extra sömn/vila.

Men nu blir det att fortsätta med genomgång av mejl och facebook samt lite slötittande på tv innan man viker in årorna.