Meny Stäng

Helg igen

Börjar tycka tiden går lite för fort, har ju förvisso haft något inbokat varje dag denna vecka och även dom kommande veckorna.
Är bara helgerna som jag inte planerat in något på ännu men har tänkt försöka hålla dom fria från måsten.
Hade tänkt mig ut på stan en sväng idag men skippar det och åker endast och handlar lite i eftermiddag istället.
Är bara ett foto jag måste fixa till ansökan om P-tillstånd för handikappade och kan inte skicka in ansökan ännu då jag redan skrivit att foto bifogas,
så det blir fota på måndag innan jobbet och sen skicka in ansökan.

På jobbet funkar det rätt bra faktiskt, har skippat inlärningen av .css lite och inriktat mig på att lära mig bygga upp webbshoppar istället,
är ju det som är huvudinriktningen på företaget, att bygga och utveckla webbshoppar i WooCommerce.
Har fixat så jag kan jobba med att bygga upp en webbshop på egen adress så jag kan hålla på med den vart jag än är och har tillgång till dator och internet.

Har ju själv haft en dröm om att starta en egen webbshop men inte hittat vare sig något att sälja eller någon som kunnat hjälpa mig förverkliga det.
Men nu när jag har börjat jobba med detta så skulle jag ju kunna försöka mig på att hjälpa andra att bygga upp sina webbshoppar, typ att en butik vill
börja sälja på nätet också så kan man ju hjälpa dom att bygga upp den delen av verksamheten om det nu funkar och jag lär mig något, hjärnan är ju inte alltid med mig tyvärr.
Är ju tur man har tillgång till utbildningsmateriel i form av video på datorn så man kan sitta och kolla igenom dom flera vändor om man vill.
Tyvärr är det några år gamla filmer så en del av dom grejer dom visar ser helt annorlunda ut idag och en del tillägg har slutat funka och andra har tillkommit istället.

Men nu ska jag ägna mig åt lite fysisk aktivitet, alltså se på skidorna på tv:n.