Meny Stäng

Dags att bygga nytt igen

Har äntligen fått inlogg och så till hemsidan jag ska börja bygga åt RTP Umeå idag så ikväll kommer jag att börja göra sidorna som ska finnas samt eventuellt börja fylla dom med innehåll.

Känns bättre i kroppen idag än igår men det känns ändå inte riktigt bra men så har jag ju haft rejält ont i kroppen ett tag vilket gjort att man inte orkat med så mycket.

Är dock på kansliet och kämpar på inför morgondagens årsmöte, är ju en massa som ska förberedas samt även fixas med dagordningar och kopieras upp en massa papper, blir nog att göra en hel del sånt i morgon med efter att man varit hos sjukgymnasten och kollat upp höften igen, känns faktiskt mycket bättre även om det inte känns bra än, men jag tror faktiskt att han hittade felet eftersom övningarna har gjort verkan och jag känner direkt om jag slarvat med dom.

Ska försöka sätta ihop ett eget träningsprogram för både höften och dom inre ryggmusklerna så kanske att man kan slippa få så mycket värk där.

Har fortfarande rullen på reparation så jag kan inte använda den även om jag skulle vilja, men för tillfället så känns det inte som att man behöver den vilket ju i sig är bra.

Men nu är det dags för lunch och sen åter till slavandet.