Meny Stäng

Vart tog orken vägen?

Nu är det ju några dagar sen jag skrev nått här senast, men dels har jag haft en hel del annat som pockat på min uppmärksamhet och dels så har jag haft lite för ont i kroppen för att orka sitta vid datorn så mycket.

Det börjar ju närma sig säsong för fotbollen och igår var det första träningsmatchen på hemmaplan för Umeå IK FF och då mötte dom Sunnanå SK i ett dubbelmöte, alltså möttes representationslagen i en match och därefter möttes dom bägge klubbarnas F19-lag och det blev ju seger för Umeå IK FF i bägge matcherna trots att Sunnanå SK F19 fick låna en av Umeå IK FF F19 målvakter eftersom deras målvakt inte kunde vara med.

Matchen mellan Representationslagen blev nästan spel mot ett mål, seger för Umeå IK FF med hela 15-0.

Man kan ju fundera på om Umeå IK FF har ett storlag på gång igen men tyvärr så var det motståndet som inte var bra och dom spelar i Elitettan men lär ju få svårt att klara sig kvar med den trupp dom har.

Däremot blev det en jämnare match mellan F19 lagen, Umeå IK FF F19 vann med 3-0.

Själv så hade jag ju uppgiften som speaker och normalt så hinner man ju göra lite mellan matcherna men igår hann jag inte ens gå på toan mellan matcherna vilket gjorde att jag fick sitta på stolen i närmare 4 timmar vilket innebär att jag idag knappt orkar göra något alls, och det beror inte på att jag har värken utan snarare på att orken inte finns att göra något annat än att just sitta vid datorn och kolla på tv:n.