Meny Stäng

Bråkig mage och jobbsökande på g

har min IBS gett sig till känna igen.
Började efter lunchen igår och har fortsatt till i morse med täta besök på toan, men den verkar ha lugnat ner sig lite nu då jag inte behövt dit sen 9.30 i morse.

Har för övrigt haft en riktigt bra vecka sista veckan med provtagning inför onsdagens träff med läkaren om min diabetes, fick bra besked på plats men återstår ju att se vad proverna visade, det som var mest positivt är det jag känt själv på att kläderna börjat bli stora är att vikten för första gången på närmare 10 år är under 110 kg med kläder på så bara att hoppas att proverna i övrigt är bra.

Hur som helst så är jag ju inskriven i Stöd och Matchning via AF på ett företag som heter Iris Hadar som då har hjälpt mig att fixa till dels mitt CV men även hjälpt mig att skriva ihop ett Personligt brev som jag kan ändra lite i för att anpassa till det arbete jag söker.

Har ju sökt en 5 eller 6 jobb nu och fått nej från 3 så är ju bara att fortsätta söka vidare, har sökt en tjänst som var på 70% vilket skulle funka kanon för mig i och med att det är ett lätt arbete utan tunga lyft så får hoppas att jag kan få det, var riktigt bra arbetstider även om man får kliva upp lite tidigare men det ska man ju vänja sig med om det blir så.

Men nu ska jag faktiskt fixa lite käk så man inte hungrar ihjäl, även om den risken är snudd på obefintlig med tanke på hur mycket man har att ta av.