Meny Stäng

Nytt år nya insatser

Så har vi gått in i ännu ett nytt år och inte känns det då annorlunda mot för i fjol.

Min EDS fortsätter att göra sig känd var eviga dag och magen ska vi inte ens tala om, den har gått helt bananas nu verkar det som, spelar nästan ingen roll vad jag äter så kommer det med raketfart ut igen, dock inte direkt men väl efter någon eller några timmar efter man ätit.

Kan lova att man håller på vara rätt less på detta vid det här laget.

Hur som så har jag inlett en ny omgång med FK om sjukbidraget igen.
Denna gång har jag sökt utökat med 50% vilket då skulle göra att jag skulle behöva jobba 25% istället för 75% då flera utredningar nu visat att jag max klarar 25%.

Men idag sitter man åter på Iris Hadar och försöker hitta något jobb, kan lova att det inte är många som är nya sen före jul men man måste ju i alla fall försöka att leta det som finns även om det i mitt fall är väldigt begränsat utbud både då det gäller min ork och mitt kunnande så därmed är utbudet väldigt litet.

Men nu ska jag i alla fall fortsätta att se om det tillkommit något nytt idag och kanske ta en till kopp kaffe.