Meny Stäng

Åter på banan

Nu var det ett tag sen jag skrev nått här sist, kan ju bero på att all ork har gått åt till att orka leva då höft och bäcken bråkat så man knappt kunnat gå och sen började dessutom ryggmusklerna och benmusklerna krampa så bara att gå har varit en plåga.

Har äntligen fått en tid hos sjukgymnasterna på Norrlandskliniken så jag kanske kan få lite hjälp att få till bäckenet så man kan gå hyfsat normalt igen, tyvärr får jag vänta till i mars men bara att gilla läget då det inte finns någon akuttid att tillgå.

Jag hoppas jag orkar med hela dagen idag och dessutom orkar med att åka och handla efter jobbet för både kyl och frys håller på eka tomt nu så dom behöver fyllas på omgående så jag får något att äta igen.

Men nu skall jag försöka göra något vettigt på kansliet igen så kanske det blir något gjort även idag.