Meny Stäng

Många idéer men lite ork

En sak är säker när det gäller mig och det är att jag har huvudet fullt av idéer jag skulle vilja förverkliga men tyvärr så finns inte orken att genomföra allt, finns knappt ork att hålla denna sida uppdaterad hela tiden och än mindre finns orken att lära sig mer om hur man bygger egna teman till wordpress och att lära sig mer om hur det funkar, skulle gärna ha gått en kurs för att lära mig mer om wordpress och dess möjligheter men dom enda jag hittat är för dom som redan kan det mesta och dessutom kostar dom ju typ 20 000 för ett par dagar och dom pengarna finns inte.

Har någon böcker eller annat material om wordpress så får ni gärna dela med er av dom till mig så kanske jag kan lyckas lära mig mer själv.

Men nu skall jag återgå till jobbandet och uppdatera Umeå IK FF:s hemsida så det blir gjort det med.