Meny Stäng

Åska, hagel och drivis eller?

Man börjar ju allvarligt fundera vad det är med vädret, har ju förvisso varit med om att det snöat på midsommarafton men som vädret varit dom två senaste dagarna så är det ju faktiskt bara åska som inte gjort sig till känna ännu, har dels varit sol, dels regn, dels hagel och dels snö så nu börjar man bli less på detta väder som inte kan bestämma sig.

Har i alla fall haft min återhämtningsdag idag och blev en sväng på UIK:s kansli för att gå igenom dom sponsorer som skall vara på LED-skärmarna i år och se vilka vi hade ifjol och även kunna kolla med dom som hade ifjol om dom ville byta budskap eller ha kvar samma som i fjol och eftersom jag då hade tagit med mig USB-minnet med dom hem för att kolla igenom vilka vi hade och att allt var kvar och några av sponsorerna ville se vad dom hade i fjol så for jag ner på kansliet vid lunch idag men före det hade jag hunnit med att köra en maskin tvätt så jag fick lite rena kläder.

Nu blir det snart sängen men innan det blir det att se färdigt Champions League matchen mellan Atletico Madrid och Real Madrid på TV3 om man nu orkar hålla sig vaken så länge vill säga.