Meny Stäng

Är det vinter eller vår?

Man börjar ju fundera vad som händer med vädret, i fjol den här tiden satt man ute på altanen och drack kaffe och tog det lugnt efter jobbet och i år sitter man inomhus för att inte frysa ihjäl ute, är just runt nollan ute och snöade igår som syns på bilden i inlägget.

Bilden är tagen igår den 7 maj från mitt köksfönster.

Höll mig inomhus hela dagen och passade på att försöka ta igen lite sömn jag missade natten mellan fredag och lördag och lyckades faktiskt få sova några timmar extra igår.
Idag har jag som vanligt jobbat men vet inte hur eller vad som hände då jag satt och kollade på hur css filerna såg ut på min testsida för att komma ihåg och fräscha upp minnet för att kunna installera ett tillägg på en sida jag jobbar med på jobbet och helt plötsligt när jag kollar på servern så är hela mappen med mitt så kallade ”Barntema” borta men ändå såg sidan helt normal ut, blev dock att skippa det tillägget då min kollega hittade ett som var bättre för att kunna åstadkomma det vi vill så det blir mycket läsa i morgon för att få till det på sidan.

Men nu blir det att se på hockeyn och matchen mellan Sverige och USA i Hockey-VM.