Meny Stäng

Äntligen lite vila

Har haft rejält ont i kroppen senaste tiden och rent ut sagt knappt orkat kliva ur sängen men trots det släpat sig iväg på mornarna för att jobba, som tur är så har det ju varit ganska lugnt på kansliet så man har ju inte behövt ta ihjäl sig.

Men nu har kansliet stängt för julledigt och då kan jag ju inte jobba heller, men jag har ju en del komptid som jag kan ta ut så därför får man ta sig en sovmorgon och en chans att vila upp sig lite.

Ska åka till mamma på julafton men annars blir man nog bara mest hemma hela ledigheten, skall faktiskt in på kansliet några vändor under ledigheten för att kolla posten samt ställa ut soptunnorna så vi får dom tömda då det bara är tömning var annan vecka.

Men nu skall jag faktiskt ge mig iväg ut och försöka hitta den sista julklappen, vet vad jag skall ha och vart jag ska söka den men vet inte om den finns hemma.