Meny Stäng

Virrigare än vanligt

Tror nästan jag börjar bli senil eller så är det bara mitt teflonminne som ställer till det för mig. Mådde inte alls nå bra i kroppen igår men kämpade på hela dagen och när jag jobbat klart for jag ut till Holmsund och hjälpte en kompis fixa till hans tv innan jag åkte hem, blev ju att fixa käk och sen ta kvällsmedicinen direkt nästan och sen kändes det som om man hade fått feber vilket jag ju hade så klart, men jag hade ju även snuva och hosta så värken borde ju alltså komma från det.

Visade sig i morse efter en natt med dåligt med sömn att jag vid frukosten igår glömde ta alla mediciner jag normalt tar vid frukosten för idag är det då vad jag vet fredag och i medicinboxen låg medicin för torsdag till söndag, inte underligt att man mått skit.

Är ju fortfarande hostig och snorar lite grann men håller mig hemma och jobbar med mina arbetsuppgifter därifrån istället, är ju bara administrativa grejer jag gör nu så det kan jag sköta hemifrån.

Men nu har jag ju fått ytterligare bevis på att sjukdomen ställer till det för mig då inte hjärnan funkar som den ska utan man glömmer att ta medicinerna och tror det är vädret och vad man gör som ställer till det för en.