Meny Stäng

Slut i rutan igen.

Nu börjar man faktiskt fundera lite på vad man pysslar med.

Skall inte hålla på och lyfta tungt och så men ändå är man med och lyfter och har sig när vi skulle ställa upp reklamväxlarna trots att jag ”Bara” skulle tala om hur dom skulle stå samt eventuellt hjälpa till med att hålla fast reklambudskapen så vi kunde ha lite reklam i alla fall.

Ändå var jag och lyfte reklamväxlarna trots att jag inte ska så nu får man ju lida för det, dessutom fick man ju städa och tömma kiosken efter matchen eftersom dom som stod där inte visste vad dom skulle göra trots att vi har nedskrivna rutiner som dessutom låg i kiosken men blir det ingen ändring skippar jag allt som har med kioskerna att göra och sköter bara om att hämta handdukarna samt sitta som matchsekreterare när Umeå IK FF har hemmamatcher.

För skall man se vad jag skulle göra så var det att sköta hemsidan samt beställa och hämta grejer till kioskerna, inte hålla på med att sätta upp reklam och ställa i ordning kioskerna och sen tömma och städa dom, jag skulle alltså ha lätta arbetsuppgifter och bara jobba 6 timmar per dag men blir vissa dagar tvungen att jobba betydligt längre eftersom saker måste bli gjorda men ingen annan orkar ta tag i det.

Men nu börjar min kropp säga ifrån rejält så nu är det slut på att ställa upp på allt.