Meny Stäng

Ont i kroppen som…

Har ju varit ont om uppdatering här ett tag nu men har inte haft riktigt orken att skriva något, och inte riktigt vetat vad jag ska skriva om heller.
Känns som inte riktigt viktigt att skriva om att jag har ont i kroppen varje dag för det vet ju redan ni som läser mina inlägg här.

Hur som så har jag ju dels besiktat bilen sen sist och fick ju givetvis nerslag på lite grejer så blev ju ombesiktning.
Framrutan var ju bara att boka tid hos glasmästare för rutbyte men det övriga var jag tvungen att åtgärda själv då ingen verkstad som hade vettiga priser hade tid, så blev ju att beställa delar från nätet samt inköp av diverse eventuellt behovsdelar i stanoch sen åka till kompisen i Pengsjö igår och ta en heldag i hans garage, så nu är både bromsarna bak samt länkarmen bytt så i morgon blir det ombesiktning så kan man köra lugnt ett år till.

Gick även igenom bromsarna fram och vi bestämde att framåt sommaren byter vi även skivorna och klossarna och eventuellt oken med, men det får vi se då.

Har i alla fall rejält ont i kroppen idag men orkar ändå med att släpa mig ut och åka på kansliet så nu sitter man där och har fixat lite med hemsidan och gjort ett inlägg med en pdf med dom som fått eller ska få förtjänsttecken i Umeå IK.

Men nu ska jag återgå till aktiviteterna på kansliet.