Meny Stäng

Myggfritt

Nu har man alltså kommit igång med jobbandet, som tur är är det ju en kort vecka men attans vad kallt det är ute idag, var -25 när jag steg upp i morse men nu är det bara -24 på jobbet.

Får se om bilen vill vara med när man skall hem idag eller om den inte vill vara med alls, var inga problem alls att få igång den i morse trots att rutorna var igenisade så man fick börja med att skrapa rutorna innan man tog ur motorvärmaren och startade bilen, den gjorde som vanligt numera och gick igång på första försöket.

Vi ska ha möte i morgon på jobbet och eventuellt ska vi då diskutera om jag kanske skall gå ner i tid så jag slipper så mycket slit i onödan då det dels är rätt lite att göra den här tiden på året men att jag även kan sköta hemsidan och så hemifrån, men det återstår ju att se om det blir så, kanske blir så att jag jobbar längre dagar men färre per vecka, typ att man jobbar 2 ½ dag per vecka eller 3 dagar så man får mer vila och ändå gör samma antal timmar.

Inväntar ju fortfarande besked från AF om när jag får komma och göra utredningen av min eventuellt återstående arbetsförmåga.

Jag hoppas jag blir kallad rätt snart så jag får det bortgjort och sen kanske kan få inrikta mig på att försöka må bra igen.