Meny Stäng

In i dimman

Kändes redan igår eftermiddag att det skulle bli en rejäl skitdag idag, var och kompletterade lite på Coop innan jag åkte hem och fixade käk och fick så pass ont i bäckenet och höften att det blev extra tradolan direkt jag kom hem, sen bara käka och ta det lugnt innan man tog kvällsmedicinerna.

Vaknade i morse och hade fortfarande rejält ont i bäckenet och höften men åkte trots det på kansliet, fick nästan direkt ge mig iväg på Maxi och inhandla lunch till mötet samt kaffe då det var helt slut, gick hyfsat bra att gå runt och handla det som behövdes men kännde när jag gick till bilen att det körde till i högerfoten igen, dessutom började bäckenet krångla igen så nu sitter man på kansliet och försöker orka med resten av dagen med en extra tradolan i kroppen, ska väl orka härda ut dom 3½ timmar som är kvar av dagen och sen åka hem och vila igen.

Var en rejäl dimma ute fortfarande då jag åkte till kansliet och även när jag åkte till Maxi och handlade, men solen lyste rätt så starkt så man fick fälla ner solskyddet för att inte bli bländad av den trots dimman.

Men nu är det strax dags för lunch så man får nått i magen så man orkar med resten av dagen.