Meny Stäng

Försöka ha ledigt samtidigt som det är miljoner saker som måste göras.

Äntligen så får man några dagar man själv kan styra över, har varit rätt fullt upp på kansliet sista veckorna så man har inte ens hunnit med det man ska, dessutom började bilen bråka så man fick lov att åka buss vilket gjorde att dagarna blev längre än dom skulle.

Sen så bytte vi ju mejlserver på jobbet för att slippa stå och betala för officepaketet när alla datorer redan har office installerat och man inte använder webben så alltså bytte vi till T3 som mejlleverantör då vi även har hemsidan hos dom, men krångligare har jag aldrig varit med om, har fått sitta och försöka få mejlen  på datorerna att fungera som dom ska så att mejlen kommer fram som dom ska, sen när mejlen väl börjar fungera hyfsat för dom andra så funkar inte min egen längre, håller nästan på ge upp och lägga ner allt.

Till råga på allt så lägger skrivaren av så vi får ta dit tekniker som fixar den och sen så slutar mejlfunktionen i skrivaren funka också, kan ju knappast bero på att man byter mejlserver då man endast knappar in mejladressen till den man ska skicka mejlet till.

Sen så ska vi ju försöka ha semester på kansliet nu men tack vare VM i Kanada så får vi 2 matcher mitt i semestern och dessutom ska vi ju ställa tillbaks reklamväxlare och LED-skärmar innan matchen den 15 juli, har mejlat ut att vi behöver hjälp men inte fått något svar ännu så jag tror det blir att anlita någon/några som kan göra jobbet åt oss.

Men idag blir det bara att ta det lugnt för igår gick jag alldeles för mycket, trots att jag inte har ont i ben och fötter så säger kroppen ifrån ändå, gick från kansliet och ner på stan istället för att vänta 40 minuter på bussen så jag var nere på stan innan bussen ens kommit till hållplatsen men som sagt idag får jag lida för det.

Blir bara att tvätta lite kläder samt börja om med att försöka bygga en ny hemsida, blev inge bra med den förra och dessutom lyckades jag paja den rejält när jag satt och mixtrade med andra grejer på datorn som jag hade installerat den på.

Men nu är det dags att ta ur första maskinen och sen köra igång nästa innan man sätter sig vid datorn igen och börjar leta upp något snyggt tema att bygga från.