Meny Stäng

Försök på nytt senare

Börjar bli lätt less på att man aldrig får kontakt med hälsocentralen, har nu provat varje dag denna vecka och bara fått höra att ”Just nu finns det inga lediga tider vi kan ringa upp dig på, var god försök senare” man börjar ju fundera om dom bara ger fan i att koppla in sig på systemet eller vad det är.

Är ju trots värk och allt på jobbet ändå och kämpar på eftersom det är möte med Funktionärskommiten på kansliet i eftermiddag, annars hade jag åkt hem för flera timmar sen, men eftersom jag måste avsäga mig en hel del uppgifter så måste jag vara med och få fram att jag inte kan göra dom i år så att hon från styrelsen fattar att jag inte kommer att befatta mig med dessa uppgifter i år.

Dom uppgifter jag måste avsäga mig i samband med matcher är att fixa i ordning kioskerna samt att sätta upp reklam och se till att det funkar, så i år ska jag endast sköta match-sekreterar sysslan samt eventuellt LED-reklamen och musiken på matcherna.

Men det är ingen vidare dag för mig idag, börjar nästan kännas som man inte längre hör till gänget här bara för att man börjat säga ifrån sig lite tyngre uppgifter, i alla fall har det känts så idag då man först får frågan vill du också sitta när man kommer upp på övervåningen istället för ett god morgon eller hej, sen så fick man ju käka lunchen själv då ingen annan hade tid, men nu är det fikadags igen innan mötet drar igång så vi får väl se vad som händer, kanske blir att man får lov att stanna hemma i morgon igen bara för att kroppen inte vill vara med.