Meny Stäng

Bra dag men sämre kväll.

Har haft en riktigt bra dag idag, och det trots att jag tagit i rejält med mina mått mätt.
Började med att ta en kaffe på jlbbdg och inväntade en som skulle hjälpa till att ta ner reklamen på arenan och fick faktiskt hjälp av två så jag slapp ta i alls nästan, men efter det var klart blev det tyngre då vi skulle köra bort en massa grejer som rensats ur ett förråd, var rätt tunga grejer så det kändes, efter det blev det lunch och sedan var det dags att köra handdukarna till tvätteriet innan jag tog en sväng ner på stan, hjälpte först en kompis med hans dator innan jag sen gick på apoteket och hämtade ut medicinen jag hade slut på hemma.
Sen blev det att kompletteringshandla, glömde köpa bröd och kaviar igår sen hem och fixa käk och nu när klockan knappt passerat 21 är man på väg isäng, tur man får en lugn dag på jobbet i morgon.