Meny Stäng

Vinter igen eller…

Nu får ju vädret ta och bestämma sig, i fredags närmare 20 plus och strålande sol och idag snöar det trots att det är drygt 4 plus, kan ju tala om att min kropp inte mår så bra idag.

Fixade i fredags med att få anpassning till ytterdörren så man slipper rulla upp på bron, låsa upp och öppna dörren och sen backa ner och rulla in utan kan rulla rakt in framöver, får ju se om det behövs hembesök eller om jag bara får ansökningspapper hemskickat och bara behöver skriva under.

Sen fick jag ju även veta i fredags att företaget jag går in och ut genom för att komma upp och ner med rullstolen på arbetsträningen har stängt 4 veckor i sommar vilket innebär att jag inte kan använda deras hiss som jag gör nu för att få upp rullstolen, pratade då med arbetsterapeuten på kommunen i samband med att jag ringde om anpassningen för att kolla om en stol att ha på kontoret så kan jag ju i alla fall använda en rullstol men slipper bära min på drygt 25 kilo upp och ner varje dag, hon hänvisade då till att det är arbetsgivaren som ska fixa det vilket ju i mitt fall blir arbetsförmedlingen så jag skickade ett mejl till handläggaren i fredags om detta så får jag se hur vi löser det eller om jag kanske får vara ledig dom veckorna som det andra företaget är stängt, vilket ju knappast är troligt att jag får vara.

Men nu blir det att fixa sig lite käk och sen bara ta det lugnt ikväll.