Meny Stäng

Vikohelg

Har inte blivit många knop gjorda i helgen, har faktiskt mest bara tittat på tv och inte mer än kollat mejl och så på datorn.
Har ju förvisso varit inne på fejjan en hel del men mest bara varit inloggad.
Blir några veckor nu med full fart för mig, ska ju förvisso jobba som vanligt men däremot ska jag vara på lassa varje onsdag med början nu på onsdag den 18/1 och sen den 25/1 och den 1/2 eftersom jag ska delta i ett forskningsprojekt rörande hjärta, kärl och lungor som genomförs på NUS tillsammans med Hjärt-Lungfonden vilket gör att jag kommer att få en rejäl genomgång av mitt hjärta och mina kärl och lungor.

Fick faktiskt frågan av en av mina jobbarkompisar i fredags om varför jag börjar på eftermiddan, talade då om att det beror på att det var den tid som dom kom fram till funkade bäst på utredningen av min arbetsförmåga samt att det var en överenskommelse mellan arbetsförmedlingen, mig och chefen, då sa han att men vi går ju hem tidigare ibland, då måste ju du också gå hem men då sa den andra killen att han har egen nyckel så låt han jobba som han kan bäst.

Men får ju se hur det kommer att funka i längden, är ju lite krångel att man ska måsta ta vägen genom ett annat företags lokaler för att komma sig upp på övervåningen där man ska sitta och jobba.
Får se om jag kanske ska kolla om att få en extra rulle att ha på jobbet så slipper jag släpa den fram och tillbaka, men det återstår att se då jag i dagsläget knappt vet om jag dels får vara kvar och dels vet om kontoret blir kvar i stan ens, kan ju förvisso jobba hemifrån med dom uppgifter jag gör men känns inte bra att göra så heller utan vill ju gärna ha en arbetsplats att gå till.

Men nu blir det dumburken igen och även börja fundera på vad man ska stoppa i huvudet idag.