Meny Stäng

Vem har stulit min ork?

Har totalt skippat att vara in här och skriva nått på ett tag nu men det beror mest på att jag spenderat hela dagarna med att jobba med en webbshop som skall lanseras efter nyår, är ju inte svårt att göra själva shoppen men väl att hitta ett tema som funkar som man vill och som man sen kan ändra i som man vill, har suttit och testat några teman men inget vill riktigt funka som jag vill, hittade dock ett som vill funka som jag vill men då vill det inte riktigt acceptera att jag gör ändringar i css för att få rätt färger och så.

Ska i veckan som kommer försöka få till ett möte med dom som sitter med i gruppen för hemsidan för att vi skall kunna komm fram till hur vi ska gå vidare, hur vi skall göra om hemsidan som det flaggats för samt hur vi inför https på hemsidan.

Ska dessutom i morgon in med sjukbidragsansökan på 75 % på FK så blir att kliva upp tidigt så man hinner det på förmiddan, sen får vi se om man får något vettigt gjort med webbshoppen i morgon eller inte.

Har i alla fall bestämt mig för att inte jobba med det på ledig tid utan endast under den tid jag har haft som arbetsträningstid alltså mellan 12-15 måndag, tisdag, torsdag och fredag så jag håller isär fritid och vilotid från arbetstid, är ju inte klart ännu med anställning på kansliet tydligen så jag hoppas det löser sig i veckan i alla fall, jag fortsätter dock att åka på kansliet och sitter där och jobbar istället för att vara hemma och vända på dygnet som det lätt blir om man inte har något som tvingar en att kliva upp och att lägga sig och sova.

Jag är dock fortsatt sjukskriven på 50 % fram till den sista mars 2018 så alltså finns ju endast 25 % arbetsutrymme kvar så jag hoppas verkligen att FK lyssnar på mig och läkaren samt AF då jag hållit på i drygt ett år och utrett arbetsförmågan.

Men nu ska jag återgå till att göra knappt något alls innan man tar en dusch och lägger sig sen.