Meny Stäng

Växlande väder och kroppen säger ifrån.

Nu var det några dar sen jag skrev här.

Kroppen har inte riktigt velat vara med så det har inte blivit så mycket sittande vid datorn.

Var snöstorm i helgen för att sen bli nollgradigt och sen -15 och sen runt nollan igen på bara några timmar, vilket fick min kropp att börja protestera, blev dåligt med sömn så nu är man helslut i både kroppen och knoppen, dock var det ju kanonväder idag, var +5.5 ute när jag for ut på förmiddan för att uträtta lite ärenden och ta en fika med en kompis.

Sen blev det att åka och handla mat och inviga självskanningen på ICA, dom började med den igår och jag gjorde premiärhandlingen idag eftersom jag fick lov att hålla mej inne igår då jag dels hade värken och dels inte hade vatten så jag kunde tvätta mej ens, var en rejäl vattenläcka enligt tidningarna.

Blev dock en varm dusch i morse så nu känner man sig betydligt fräschare igen.