Växlande väder är ingen hit alls.

posted in: Inlägg | 0

Som nog dom flesta av er vet så gillar inte min kropp dessa väderväxlingar som är dessa dagar.
Blev helt utslagen i tisdags av vädret som slog om från sol till rejält skitväder med regn så blev att lägga sig redan strax efter 19 på tisdag kväll och vaknade först vid 10 på onsdagen, sen blev det knappt något gjort då heller utan blev mestadels bara vila då kroppen inte pallade med att vara uppe så länge.

Idag har det dock varit okej även om man fortfarande är lite trött i kroppen och knoppen.

Fick även klart idag att jag får påbörja min Extratjänst på kansliet från och med den 1 juli så det känns riktigt bra, det blir dock på 75% eftersom jag fått avslag på sjukbidragsansökan, men det funkar hyfsat ändå så får köra på det tills vidare.

Ska nu även påbörja byggandet av en ny hemsida som skall bli mer lättläst och bättre strukturerad än den hemsida som finns idag och jag får ju sköta allt som har med att bygga sidan så man lär ha det man gör ett tag.
Ska börja med att hitta ett bra tema som man kan utgå ifrån som fyller våra behov så man slipper göra allt för mycket ändringar i själva temat utan att man kan klara sig med att bara ändra lite i temat.

Sen ska den ju innehålla rätt sidor och allt så blir ju en del byggande och trixande med formulär och så, så det är ju något jag måste sätta mig in i dessutom så det blir lätt att fylla i och hantera formulären för dom som ska mottaga informationen i dom, har tänkt att minska antalet formulär så det inte behövs flera formulär för liknande saker utan man klarar sig med kanske två eller max tre formulär istället för närmare 10 stycken som det är i dagsläget.

Men nu ska jag försöka få lite vettigt gjort på kansliet sista timmen så jag får mindre att göra i morgon.